Salgskursus

Som behandler – uanset uddannelse, er kurser altid populære. Både praktiske kurser, men også det, at få ny teoretisk viden, eller måske genopfrisket den.

Vores branche er i konstant udvikling. Derfor endnu en god grund til, at søge viden og udvikle sig.

Kurser giver som regel en god portion viden med sig. Men det giver også en anledning til inspiration, når man kommer tilbage i klinikken.

Sidst men ikke mindst er kurser den perfekte anledning til erfarings udveksling, lærer nye mennesker i branchen at kende, og tage ved lære af hinandens erfaringer.

Mine kurser vil altid være en blanding af teori og praktisk arbejde.

Og der vil være god hjælp og støtte efter kurset. Jeg er kun en mail eller telefonopkald væk.
Mine salgskurser er nøje sammensat og tilpasset vores branche som behandlere. Det er altså målrettet dig der har en kunde på briksen eller i stolen.

Alt matriale er gennemarbejdet og prøvet af, i praksis af behandlere! Ja, faktisk er dette materiale noget jeg har brugt,  4 år på at sammensætte,  før det blev til dette populære kursus helt målrettet dig som behandler.

Det er et  kursus hvor du  får ALLE de rette værktøjer, vi som behandlere kan bruge i praksis, for at blive tryg i salget! 

Kurset lære dig at øge din omsætning i klinikken UDEN, at arbejde flere timer! Nemlig ved at fokusere på allerede eksisterende kunder! 

Du får mine bedste værktøjer til at være tryg i et hvert salg! Og på den måde øge din omsætning markant, UDEN at ligge flere arbejdstimer i klinikken/salonen!

Læs meget mere om kursets indhold under version I basis og version II avanceret.

Eller læs om min egen erfaring og lysten til at sammensætte dette salgskursus tilpasset vores branche HER