Version I Basis

Salgskursus version I basis er til dig der mangler værktøjer til at blive tryg i salget på klinikken/salonen.

Kurset giver dig nogle simple og håndgriblige værktøjer du nemt kan implementere i dit daglige arbejde på klinikken/salonen, så du kan øge din omsætning helt uden af arbejde flere timer.

På salgskurset kommer vi igennem:

  • Mersalg og krydssalg
  • Typelogierne
  • Komunikationsformer
  • Salgs processen set fra købers og sælgers side
Kurset er inddelt i 4 faser der gør det nemt at navigere i for dig, og du nemt kan styrke den fase du har behov for.

Efter kurset har du nogle helt konkrete værktøjer, du kan benytte. De vender muligvis op og ned på din måde, at håndtere salg på.

90 % af alle de deltagere der har været med på salgskurset siden 2016 har alle tjent deres deltager gebyr hjem relativt kort tid efter kurset. Og faktisk oplever mange det sker allerede første dag tilbage på arbejdet ligesom Maria fra klinik Helsam.

“Dagen efter salgskurset hos Care by Alexandra Cecilie lavede jeg et mersalg på 1500 kr i produktsalg og fik genbooket alle nye kunder. Nu et par måneder efter kurset har firdobbelt mit salg! Bare ved at bruge de teknikker jeg lærte på salgskurset!”
– Maria tidligere deltager på salgskurset

Spa chefen på Marienlyst Strand Hotel oplevede også at deltager gebyret, efter at have sendt en af hendes ansatte på salgskursus i 2018 var tjent hjem på kort tid!

“Dagen efter en af mine ansatte havde deltaget på Salgskurset hos Care by Alexandra Cecilie, valgte hun at bruge det hun havde lært i hendes behandlinger, og den dag solgte hun produkter til ALLE sine behandlinger!”
– Gita Grauslund SPA chef på Marienlyst Strand Hotel

Salgskursus & SPA

Jeg har sammensat min hidtil bedste version af dette kursus! Nemlig med SPA-hygge efter endt kursus. Så først får du alle mine bedste værktøjer, til at gøre dit salg nemt og derefter kan du nyde SPAèns ro og fordybe dig med din nyfunden viden.

Kurserne afholdes både i Jylland på Hotel Vejlefjord og i københavn på Axel Guldsmeden.

Efter kurset:

Du kan forvente at gå hjem med en masse ny viden du nemt kan gøre til dit eget og få arbejdet ind i din hverdag på klinikken/salonen.
Bogen giver dig rig mulighed for at vende tilbage til alt materialet der er gennemgået under kurset.
Og måske du finder behov at komme på version II avanceret hvor du virkelig kan få afprøvet de 4 faser og blive helt tryg i dem.

Salgskursets teknikker er brugt igennem 4 år, før de blev sammensat til et kursus, de er testet og prøvet af i praksis. Læs mere om rejsen HER.

Jeg håber vi ses på et af mine kurser.
– Alexandra Cecilie

Jeg elsker de tilbagemeldninger der kommer fra tidligere deltager: 
Salon A fik for dobbelt deres mersalg allerede ugen efter deres deltagelse på salgskurset.


Mette en tidligere deltager på salgskurset fortalte mig dette forleden dag: 
“Forleden afholdte jeg et arrangement i klinikken. Jeg havde skrevet hele ugen om det, og der var fuldt booket, til mini behandlinger hele dagen. 
Da jeg skulle gøre kassen op, sidst på dagen havde jeg omsat for over 21.000,00 kr 
Det har jeg ALDRIG oplevet før! 
Jeg brugte selvfølgelig de teknikker jeg har lært på dit salgskursus og de fif du havde til salg på de sociale medier.”

Cecilie tidligere deltager på salgskurset skrev dette til mig: 
“Den gyldende sætning virker! idag havde jeg en kunde som er kommet hos mig i 1,5 år. Hun har ALDRIG købt noget før! MEN idag ved hjælp af den gydende sætning KØBTE hun helt uden at tøve!”

Sophie tidligere deltager på salgskurset udtaler: 
Jeg endelig forstået salg handler om mere en penge, både for kunden og mig. Det handler faktisk om en service! Og nu kan jeg se på bundlinjen, at det er netop det der skal til for min forretning overlever i denne branche.
Hele ugen efter kurset har jeg husket at anbefale kunderne de ting jeg ved kan ændre deres problem, både i at krydssælge behandlinger mens kunden er på briksen og produkter der kan hjælpe dem hjemme. UGEN før kurset havde jeg et sølle mersalg på 2.789 kr. UGEN efter kurset havde jeg et mersalg på 11.224 kr”

*Rabattens pris kan svinge og er afhængig af hvornår du har købt din plads