Version II Avanceret

Salgskursus version II avanceret er forbeholdt dem der har deltaget på version I basis salgskurset.

Det er på dette kursus du virkelig får lov til, at gennemarbejde de 4 faser salgskurset er opbygget omkring – Du får lov til at arbejde med cases og I skal bruge af hinandens erfaring, så I virkelig kan løfte jeres salg til nye højder.

Du skal arbejde med rigtige kundecases og gøres endnu skarpere på typelogierne, så du nemt og hurtigt kan aflæse din kunde, for at skabe en bedre relation og tillidsbund, der gør salgets overgang meget bedre for kunden og dig som behandler.

Du skal arbejde med behovsafdækning, tilpasset den enkelte kundecase og gøres skarp på metodepåvirkningen der skaber de bedste resultater for kunden og dig som behandler.

Til sidst skal I alle tage udgangspunkt i jeres egen klinik/salon og arbejde med konkrete eksempler i fase 2 og 3 så I nemt ser hvordan disse to faser kan benyttes i en hverdag på klinikken/salonen.

På salgskurset II avanceret kan du forvente, at du får gennemarbejdet de 4 faser, på en måde der er lige til at tage med hjem i klinikken/salonen. Du får lov til at opleve hvordan din omsætning kan vokse, blot ved at benytte de rette elementer i værktøjerne tilpasset hverdagen i klinikken/salonen.

Kursus Hotel vejlefjord

Du får:

  • 2,5 times intensivt salgskursus så du forlader kurset med ekspert viden i de 4 faser.
  • Forplejning under kurset
  • Spa adgang efter endt kursus
  • Fri, te/kaffe isvand, frugt og grønt snacks i spaen

Bonus:

  • Produkt overraskelse

Pris: 1499 kr. + moms

Tid:
kl. 10.00-12.30 efterfulgt af spa hygge


Sted:
Hotel vejlefjord Sanatorievej 26, 7140 Stouby

OBS! Hvis du skal booke mere end en plads så KONTAKT mig via mail, så booker jeg det antal I kommer.