NYT Salgsforedrag

Kom med til et super spændende og informativt salgsforedrag på smukke Hotel vejlefjord!

Du får plads på det ALLER FØRSTE salgsforedrag, der giver dig super spændende viden om dine kunders små signaler, der gør det nemmere for dig at afspore den rette strategi for at skabe et trygt salg.Vi skal være på smukke Hotel vejlefjord d. 29 august 2021

Jeg giver dig helt konkrete eksempler, der skal styrke din viden indenfor et felt der er banebrydende når det kommer til salg! Et felt hvor du VIRKELIG kan rykke dine overbevisninger, så salget nemmere og mere håndgribeligt.

Oveni det får du allerede fra 1 april adgang til en lukket gruppe, hvor jeg månedligt tjekker ind, giver dig viden, sparring og holder LIVE undervisning! Der styrker dig i salg!

I månederne op til selve salgsfordraget skal vi dykke ned i de 4 faser fra mit salgskursus, alt sammen foregår online, så du trygt kan se videoer og løse opgaver som det passer ind i din hverdag.

Derudover så sender jeg faktisk også min bog sælg mere, arbejd mindre direkte hjem til dig i din postkasse når du tilmelder dig. Så kan du nemlig hygge dig lidt med den indtil vi skal ses irl til august, eller indtil vi skal være online sammen.

Du vil have mulighed for at tilkøbe adgang til de fantastiske termiske bade på Hotel vejlefjord d. 29 august, når vi er færdige med salgsforedraget. Dette skal dog forhåndsreserveret, da der er begrænset adgang i termerne.

Pris. 2499 kr. netto
E

Hvis du allerede har deltaget på et fysisk salgskursus (basis/avanceret) før, så har jeg en helt særlig rabatkode til dig! Også hvis du i forvejen har købt bogen, har jeg en kode til dig. Send mig en mail HER så sender jeg den straks til dig.

Jeg har ALTID synes kropssprog (nonverbal kommunikation) Har været et super spændende emne!

Og det blev absolut ikke mindre spændende da jeg begyndte at koble det sammen med min salgs teori du kender fra salgskursus basis I og avanceret II.

Men udover alt det “logiske” vi gør når vi taler sammen, såsom peger, smiler, kigger på hinanden, eller vinker – Så er der alle de der små signaler, som vi hele tiden sender. Hvor de overnævnte er nogen de fleste af os er mere eller mindre trænet til at kunne aflæse, så er der alle de der små signaler, som vi kan afkode, og specielt i salgssituation er det ret effektivt hvis man ved hvad man skal kigge efter.

Det er V I R K E L I G et spændende emne at dykke ned i. Og kan virkelig hjælpe dig godt på vej, når du står med kunden, for så ved du præcis hvilken vej salget går, og hvordan din kunde respondere på din viden.

Jeg har nørdet, testet, nørdet noget mere, testet det endnu mere for NU at være klar til at dele min viden med dig, så du kan blive skarpere på dit salg og hvordan din kunde respondere på det, så du hele tiden ved hvilke signaler hun sender, og hvordan du kan justere, for at salget ender ud til
D I N fordel.

Hvis du har lyst til at vide mere, så holder jeg foredraget d. 29 august på Hotel Vejlefjord, MEN du kan også få lov til at se det O N L I N E fordi jeg livestreamer nemlig hele foredraget.
Du vil også have mulighed for at gense foredraget i en uge efter.

Pris. 2499 kr. netto
E

Hvis du allerede har deltaget på et fysisk salgskursus (basis/avanceret) før, så har jeg en helt særlig rabatkode til dig! Også hvis du i forvejen har købt bogen, har jeg en kode til dig. Send mig en mail HER så sender jeg den straks til dig.

Aflysning m.m. grundet COVID-19
– Hvis regerings restriktioner m.m. afholder os fra at mødes fysisk d. 29 august rykkes foredraget til søndag d. 31 okt. 2021 så det er vigtigt du reservere begge dage.
– Viser det sig det stadig er uhensigtsmæssigt at mødes fysisk slut oktober, vil du få tilbudt en ny dato i det nye år, eller tilbudt at få refunderet 20 % din pris.